14 Ağustos 2011 Pazar

Cin Çarpması, Cinin Musallat Olması ve Hipnoz

Merıba,
Uzun süre yazamadım kusura bakmayın. Gerçi pek bakacak gibi de durmuyorsunuz kaç gündür giren yok siteye ama hehe.

Neyse, fazla uzatmadan beklediğiniz konuyu yazmaya başlayayım. Bu konu cin çarpması, cinin musallat olması ve hipnoz hakkında.

Daha önce de söylediğim gibi, ben bir hipnotistim. Param yetmediği için lisansımı alamadım ama profesyonel derece (master degree hehe) olmasa da hipnoz kayıtlarım başarılı olmuş durumda.

Şimdi efenim öncelikle cinden başlayalım konumuza. Cin nedir? Cin ne değildir?
Cin, nardan yaratılan (hayır lan meyve olarak nar değil dumansız ateş anlamında), iradesi olan hızlı ve güçlü bir canlıdır. Cin insandan daha zeki ve daha üstün değildir. Ayrıca cinlerin çoğu kibirli varlıklardır. Cinlerin de iman edenleri vardır. Cinler evlenirler, ibadetlerini yaparlar, onların da ihtiyaçları vardır ve soylarını devam ettirirler.

Daha önce de anlattığım gibi, İblis cinlerden biridir. Yaratılış anında kibrinden dolayı insanın üstünlüğünü kabul etmemiş ve Allah’a isyan etmiştir. Sonra bu isyanından dolayı pişman olmuş ancak nasılsa cehenneme kesin gidecek diye günahlarının devamını getirmiştir. Allah’a insanları yolundan saptıracağı yönünde yemin etmiştir. Sonra da kendi ırkından yani cinlerden kendine dostlar edinmiştir ve onları da saptırmıştır. Hâlâ daha cinleri kendi tarafına katmaktadır. Böylece insanları kendilerinden küçük düşürecek hareketler yapmaktadırlar ve kendilerini üstün görmektedirler. İblis insanları kandırdığı gibi cinleri de süslü yalan vaatlerle kandırır. Ancak hepsinin sonu cehennem olacaktır.

Sonuç olarak, cinler insanları saptırmaya çalışmaktadır. Bunun için çeşitli vesveseler vermektedirler. En basit şeyde bile insanı yoldan çıkarmaya çalışırlar.

Ancak dedik ya, insan cinden üstündür. Cinlerin gücünden ve şerrinden korumak için ise Allah yanımızda koruyucu meleklerini görevlendirmiştir. Bu konuyla ilgili daha sonra inşallah yazacağım.

Ha bu arada, yazılarıma bakıp “üff çok uzun okuyamam” diyip ilgilenmeyen olursa lütfen şu an İlluminati’yle ilgili bütün bildiklerini unutsun ve en yakın köydeki sürüye katılsın.

Ulan Sığır Sığırrson, ulan tembel herif sen daha yazı okumaya üşeniyosun mücadeleyi nasıl yapacaksın? Klavyeden “hadi beyler eylemlere başlayalım şurda toplanalım burayı basalım” yazmak kolay di mi? Sizin de ekşici sığırlardan ve dinci yobazlardan farkınız yok. Sadece sözde kalıyosunuz çünkü, icraat yok. Sonra ağlarsınız “3. kere tek başlarına iktidar oldular vaatlerini ne zaman icraata çevirdiler ühü ühü” diye. Ulan Batman: The Dark Dingil sen sanki klavyeden yazdığını uyguluyor musun? Facebook’ta profil fotoğrafını Atatürk yaparsın Türk Bayrağı yaparsın ama sonra durumuna “bu hafta yemekteyiz çok acayip olacak” yazarsın. Çünkü hiç ipinde değildir senin şehit mi düşmüş, ülke mi elden gidiyormuş. Kalpsiz sığırlar sizi.

Özür diliyorum konu dağıldı ama bunu yazmazsam olmazdı. Neyse çok uzatmadan devam edelim konuya.

İnsan cinden üstündür ve bunun için de cin iman eden bir insana vesveseden başka zarar veremez. En büyük silahı vesvesedir cinin.

İşte bu yüzden cin çarpması diye bir şey olamaz. Cinler zaten bizim boyutumuzda olmadığından bizi çarpamaz bize fiziksel zarar veremezler. Eğer içinizde Allah inancı varsa size vesveseden öte bir şey yapamazlar.

Eğer Allah inancınız yoksa diye mi soruyorsunuz?
İşte o zaman zihninizi karıştırırlar. Sizi delirmeye kadar götürebilirler. Çeşitli illuzyonlar yaparlar. Eğer güçlü biriyseniz yani zenginseniz ve adamlarınız varsa sizin aklınızı karıştırır kötü şeyler yaptırırlar. Kendi emellerine alet ederler. Size sürekli kibir aşılarlar. Ama tüm bunlarda bile yine vesveseden öteye gidemezler. Bakın bir Allah inancı işi nasıl değiştiriyor?
Bu vesveselerden korunmak için ise Allah’a dua edin, Felâk, Nâs surelerini okuyun. İşe yarar

Gelelim cinin musallat olma konusuna. Olabilirler efendim. Sizinle uzunca süreler uğraşabilirler. Musallat olduklarında yine fiziksel zarar vermezler. Çeşitli illuzyonlarla korkuturlar. Bunlar benim başıma geldi. Bana daha önce musallat olmuşlardı. Bu süre boyunca sürekli huzursuz dolaştım, paranoyak oldum. İlluzyonlara şahit oldum. Bu süre boyunca korkudan aynalara bakamadım. Çünkü cinler musallar oldukları zaman içinize korku ve huzursuzluk salarlar. Saçma paranoyalara girersiniz. Bu süreç hiç geçmeyecek sanıyordum. Peki nasıl geçti biliyor musunuz?
Felak, Nâs surelerini okudum. Ayet-el Kürsî ve Amenerrasûlü okudum. Gittiler, rahatsız edemediler. Bir anda tüm huzursuzluğum geçiverdi. Aynalara baktım, karanlıkta durdum.

Allah onların şerrinden korunabilmemiz için de kolaylık sağlıyor. Eğer Allah’a sığınır ve onun ayetlerini okursanız çağrınız şüphesiz duyar ve melekleri yanınıza gönderir. Rahmetiyle çevreler, korur sizi. Çünkü Allah Rahman’dır Rahîm’dir.

Diğer merak edilen bir şey de cinlerin hangi hallerde boyutumuza indiğidir. Cinler normalde maddeüstü bir ortamda yaşadıklarından, bizim boyutumuza indiklerinde çeşitli vücutlara bürünürler.
Kur’an’da gördüğümüz üzere İblis, yılan kılığında insanlara gözükebilir. Sürüngen kılığına girmiş cinleri gören insanlar olmuştur, hatta Hz.Aişe’nin de bu konuda tecrübeleri olduğu rivayet edilir.

Diğer bir görünüm şekli ise “hızlı, parlak ve iz bırakan ışıklardır”. Kur’an’da bununla ilgili bir şey bulamadım da bununla ilgili de şahitler var. Ben de benzer şeyler gördüm açıkçası. Belki de bizim boyutumuza inerkenki halleri bu şekilde ışıklardır. Çünkü bizim tarafımızdan görülebilmeleri için görünebilir dalga boyuna inebilmeleri gerek ve bu sırada da ışık olarak gözükmeleri gayet doğal.

Bunları da söyledikten sonra diğer bir konuya, hipnoza gelelim. Efenim bir hipnotist olarak televizyona şöyle bir baktığımda ne kadar rahat hipnoz yapılabileceği geliyor aklıma. Hipnoz için gereken en önemli şart “dikkat”. Eğer dikkat yeterli düzeyde olursa bir insan çok rahat hipnoz olabilir. Ve bir dizi ya da program izlerken dikkatimizi tamamen oraya veriyoruz. Bazen dışarıda olan biteni, konuşmaları bile duymayabiliyoruz.

Şimdi hipnoz diyince herkesin aklına sallanan madalyon gelir. Dur resmini de koyayım:

Bu da elbette hipnozda bir yöntemdir ama dikkat ederseniz sallanan madalyonda da sağlanmaya çalışan şey “dikkattir”.

Dikkat sağlandıktan sonra diğer bir şart ise keskin olmayan şeylerdir. Yani bir emir komutu ya da açık bir şekilde belli olan şeyler hipnozda işe yaramaz, bilinç tarafından reddedilir. Bunun için gizli şeyler kullanılır. Subliminal mesajlar da bunun için vardır filmlerde, dizilerde. Gizlilerdir dikkat ederseniz ve bunlar bilinç tarafından algılanıp bir bir veritabanımız olan bilinçaltımıza kaydedilir.

Cinler bizi hipnoz edebilirler. Ya da hipnoz edilmiş bir insanı kolayca vesveselerle yönlendirebilirler. Birçok ünlü kişide bu işi kolaylaştırmak için MK-ULTRA projesiyle kişiliklerini bölüyor ve diğer kişiliği hipnoz ederek cinlerin kontrolüne bırakıyorlar. Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Justin Bieber, Eminem ve daha fazlası... Evet Eminem de tabii ki bu olaylardan geçmiş. Fakat diğer kişiliği yenmeyi başarabilmiş. Kliplerini izlerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Tabii şarkı sözlerini de incelemeniz gerek.


Eveet, bu konuyu da böylece halletmiş olduk. Nekst epizot vermeyecem çünkü öyle olunca ev ödevi gibi hissediyorum, başka konularda yazmak isteyip yazamıyorum. Ama bir ara Ateizm’le ilgili bir şeyler yazacağım. Ne zaman olursa artık.

Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın, vesveselere uymayın, Allah’a emanet olun.
Sevgilerimle,
NOT: Kafanıza takılan bir soru olursa e-mail atabilir ya da yorum olarak yazabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Yaşasın merakla beklediğim yazıyı yazmışsın ama fazla beklenti içinde olduğumdandır belki biraz hayalkırıklığına uğradım chgzs...Ben epey zengin içerikli detaylı bir yazı bekliyordum...Sanki biraz yüzeysel mi geçmişsin...Çünkü hipnoz konusunda eğitim almış biri olarak farklı bilgilerin beklentisi içindeydim...Bu kadar emek verip yazıyorsun birde böyle nankörlük yapıyoruz değilmi...:))Yeni yazılarını bekliyorum kardeşim kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. Estağfurullah nankörlük olur mu hiç yav:) siz eleştirmezseniz ben nasıl doğruya yaklaşırım:)
    Biraz yüzeysel geçtim ve ucunu biraz açık bıraktım çünkü ileride bu konu hakkında görsel destekli yazılar da yazmayı planlıyorum. Yani II III gibi devam yazıları olabilir inşallah.
    Hipnozun detaylarını çok anlatmak istemiyorum çünkü gerçekten çok kolay öğrenilebilecek bir şey. Mazallah olur da birimizi şeytan şaşırtıverir. Vesile olmak istemem hehe.
    Teşekkür ederim, inşallah okunaklı faydalı yazılar yazarım.

    YanıtlaSil
  3. Kardeş, konu ve içerik itibariyle yazını gerekli, faydalı ve bilgilendirici bulduğumu belirterek bir eleştiride bulunmak istiyorum:

    Cinlerin fiziksel tesir kabiliyetlerinin olmadığını ifade etmişsin. Ancak sonrasında "korku" gibi bir fiziksel tesirden bahsederek kendinle çelişmişsin.

    Fiziksel tanımını gözden geçirmen hususunda seni uyarmak istiyorum.

    Ayrıca okuduktan sonra silebilirsin, reklam olmasın, bloguma da beklerim:

    http://bakis-acisi-yoktur.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Hocam oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim. Fiziksel derken 5 duyu organiyla hissedilebilecek temastan ve zarardan bahsettim. Korkuyu hormonel degil, psikolojik algilarsak fiziksel olmadigini farkederiz. Saygilar

    YanıtlaSil
  5. merhabalar hocam,
    gayet faydalı bir blog hazırlamışsınz emeğinize sağlık.
    hayırlı günler.

    YanıtlaSil
  6. Emeyinize saqliq cok faydali olmuş

    YanıtlaSil