18 Mayıs 2011 Çarşamba

Türk Şarkıcılar ve İllimunati

Selamlar kankitolar,
Bugün biraz Türk şarkıcılarının illimunatiyle ilişkilerinden bahsetmek istiyorum. Tespit edebileceğim kadar anlatacağım, siz daha fazla şeyler bulursanız söylersiniz.

Öncelikle şunu belirteyim, bizim millet diğer milletlere göre kültürüne daha sadık bir millet olduğu için (gün geçtikçe yozlaşsak da) öyle Amerika’daki gibi her şarkıcı örgüt üyesi değil/örgütle ilişkisi yok. Ya da var da pek belli etmiyolar.
İlk dikkatimi çeken şey birinin bi yerdeki bi yorumuydu sanırım, Sertab Erener’in Eurovision şarkısının sonundaki bedenleriyle oluşturdukları figürdü.



Yani bu figürün artık çok da anlatılacak bir yanı yok herhalde. Zaten artık kanıtlamak için uğraşmayacağım, yeni şeyler araştıracağım. Açık açık bedenlerle üçgen oluşturulmuş, Sertab Erener de kolları ve kafası ile kocaman bir tek göz oluşturmuş.

Duman grubunun en ünlü şarkılarından birisi olan Aman Aman’ın klibinde araba içinden çekim yapıldığı sırada camda niyeyse böyle bir yansıma beliriyor:

Duman grubu çıkar çıkmaz patlama yaptı, içki içen uyuşturucu kullanan sayısını artırdı. Sertab Erener hep ünlüydü, hala ünlü ve sanırım hep de ünlü kalacak. Kadın eşek gibi anırsa ama daha düzgün bir melodi verse “Helal valla kadın süper söylüyor” diyecek bir hayran kitlesi var. Bazı şeyler insanı şüphelendirmiyor değil.

Şimdi diyeceğim şeylere belki bazılarınız kızacak ama ben söylemeden edemeyecem. Ben açıkçası Mustafa Ceceli’nin sesinin herhangi bir şarkısına yettiğini düşünmüyorum. Özellikle Yağmur Ağlıyor diye bir parçası vardı sanırım, orada adama bi şey olacak diye korkuyorum. Sesi en fazla bir liseli grubun solistinin sesi kadar güzel olabilir. Ha güzellik görecelidir, beğenen vardır bilemem. Ama gerçekten ben bu adamın güzel bir sesi olduğunu düşünmüyorum. Mustafa Ceceli, özellikle Limon Çiçekleri’nden sonra bayağı bir ünlendi, albümleri çok sattı, her yerde görmeye duymaya başladık. Sonra Tenlerin Seçimi şarkısının klibine denk geldim. Arada bir bir abajuru gösteriyordu kamera, üstünde bir işaret vardı. Ya dedim, bu işareti ben bi yerden tanıyorum. Sonra bir sahnede abartı belirgin oldu o zaman dank etti kafama.
Horus’un gözü la bu! Açık açık, bağıra bağıra koymuş adam onu oraya.

Şimdilik diyeceklerim bu kadar, daha sonra umarım daha çok şey anlatabilirim. Bunları facebookta bilmemnerde paylaşırsanız daha iyi olur, daha çok yayılırız.
Sağlıcakla kalın,

5 yorum:

  1. CHGZS bizim kültürümüzdeki sanatçıların çoğunun kökeni Sabatayizme dayanır...Ordanda bu İlluminatinin kökeni Kabalaya...Emin ol hepsi bu İlluminatinin doğuşdan kan bağıyla üyesi...Türkiyede ki inanç ve kültürden dolayı daha kontrollü olabilirler ama en cok Subliminale maruz kalan toplumlardan biri biziz aslında...Bunu da toplumun maneviyatının ve uğradığı kültür emperyalizminin gidişatından görebiliriz...Maneviyat azaldıkça insanlar uğradıkları narkozla gittikçe umursamazlaştıkça subliminalleri aleniyete dökmeye hız veriyolar...Farkında olduğundan eminim bu Ra'nın diğer bi ifadeyle Deccalin gözünü daha bir cesaretle sergilemeye başladılar...Tarkan bu konuda iyice önder oldu zaten son albümüyle...Sabatayizm konusunu gözden kaçırmadan Türk ve Müslüman isimli ve görünümlü sanatçıları incelemeni isterim...

    YanıtlaSil
  2. Sabetaycı olduklarını biliyorum. Tarkanla ilgili zaten özel bir yazı yayınlamayı planlıyorum. Bir de hipnotist olduğum için, günlük yapılan hipnozlarla iligli bir yazı yayınlayacağım.

    YanıtlaSil
  3. gerek Michaelin gerek senin blogunu okumaya çalışıyorum ama Mustafa Ceceli'ye pek inanasım gelmedi. Adam bildiğim kadarıyla ilahiyat mezunu ve o abajur farkında olmadan konmuş olabilir. Artık değişik değişik semboller moda olmaya başladığı için aksesuar üzeri denk gelen bir semboldür belki de.

    İkincisi Sertab'ın simgesi inandırıcı, zaten Sertab'ın sürekli değişik arayışlarda olduğu röportajlarında falan belli ama bu yönünü yazarken sesine bok atmak pek yakışıksız olmuş bence. Çünkü gerçekten sesi güzel ve bir çok şarkının üstesinden gelen bir ses. Böyle şeyleri yazarken bir gerçeği doğrulamak için güzel olan bir yönünü kötülememeye çalışmak senin yararına olur, nacizane tavsiyem.

    YanıtlaSil
  4. İlluminati kendinden habersiz birinin ünlü olmasını istemez. İşi biter o kişinin. Onlardan olmasa bile onlara yaranmak için o abajuru oraya koymuş olabilir. Belki dediğin gibi sadece bir süstür. Ama kesinlikle haberi yok diye bir şey olmaz.
    Sertab'ın sesine lafım yok. Çok güzel bir sesi var, her şarkıya uyum sağlıyor. Sadece hiçbir şey yapmasa bile devam edebilecek bir ünü var bunu vutgulamak istemiştim. Yoksa kötüleme gibi bir niyetim yok, ne demişler: Yiğidi öldür hakkını yeme. Zaten nasıl yiyeceksen, adam ölmüş.

    YanıtlaSil
  5. Kardesim bence burada yanlısın var. Sikkonun bloğunu ne kadar dikkatli okuyorsun bilmem ama Sikko orada ne diyor ? Her gördüğünüz ücgene göze abooooovv illuminati var burada seytan isi !!! demeyin diyor sembollerle birlikte sözlerinde isin icine girmesi yani ikisinin birbirini tamamlaması gerekiyor. Ben bu bahsettiğin sarkılarla ilgili pek birsey bulamadım eğer varsa okumak isterim.

    Hatam varsa simdiden affola..

    YanıtlaSil